onsdag 3 mars 2010

Glass!

Japp, nu så är det klart... nästan... Har iaf fått klartecken från banken. Men nu är det alla papper som ska in om stöd och dittan och dattan. Så nu är det renovering för full huggning! :)

Idag var vi med barnen och tog egypten sprutor. Barnen var jätteduktiga. :) Daniel är ju lite känslig för sånt så vi tog och gick ut så inte vi skulle skrämma livet ur barnen om han skulle svimma... men det gick bra. Men hellllvete vad pengar det kostar... över 4000 kr för sprutor och nåt vaccin vi ska dricka och på det ska vi iväg 2 ggr till.??? Men sen håller ju vaccinet i 20 år oxå så... men ändå. Tänk va mycket vi skulle kunna göra för dom pengarna... jaja.

Sen tog vi och åkte och hälsade på farbror polis och fixa pass, och barnen hade ju såklart druckit choklad där vi vaccinerade oss så hetstvättning så dom lär ju vara alldeles röd om munnen. Och Leia lillgumman, ser ut som den trollunge hon är. Så söt. :) Linnea blev jättefin, men har lite svårt att koppla loss när det kommer till kort, har det nog efter mamsen. Jag ser helt onaturlig ut på alla kort. Men dom blev så fina såå. :)

Har legat sjuk i en vecka ungefär, och jag ska försöka gå ner mina 10 kg till egypten. Får väl se hur det går. ;) Fuskas ju en hel del men 4 kg is gone! Och förhoppningsvis stannar dom borta oxå ... men lyckas jag gå ner 10 kg så då jävlar blir det ett hetsbröllop oxå! ;)

Nä nu ska jag städa lite inne. Linnea åker med farfar upp till Umeå imorron. Känns som Leia är lite för liten än så länge. Så vi ska försöka hitta på massa roligt med henne hemma ist. :)

Hare gott!

1 kommentar:

  1. GRATTIS, vad kul att banken nappade!!! Glädjs så med dig!

    Det ska bli så roligt att träffa Linnea också nu... E vet ingen ännu, men hon blir jätteglad i kväll när de får träffas! Hon längtar jättemycket efter morfar också, så det blir en fin födelsedag för henne imorgon (va... är hon redan 7... var tog tiden vägen?!).

    Det kan vara rätt mysigt att få rå om bara ett barn också ibland... våra små troll ska få rå om farmor och farfar nästa vecka på sportlovet och vi ska få tid för oss själva OCH jobba ikapp lite, så det blir nog en bra vecka för både barnen och oss.

    Ha det så gott och ta hand om varandra (bröllop!!! mmmm... det vill jag inte missa!!!:=)

    SvaraRadera